Noticiesdeldia - Economia

Projecte col·laboratiu de recull de premsa econòmica per als alumnes de Batxillerat de l'Institut Illa de Rodes (obert a tothom)



diumenge, 30 de setembre del 2012

La moda espanyola escapa de la crisi.



Mentre la crisi econòmica està obligant a centenars d'empreses a desaparèixer a Espanya i moltes altres es veuen forçades a acomiadar a gran part de les seves plantilles, el sector de la moda està escapant d'aquesta tendència mostrant dades positives de creixement.
El 72% de les companyies espanyoles va millorar la seva facturació durant 2011 i 2012.
Davant les altes xifres d'atur registrades a Espanya, aquest sector es postula com un generador de llocs de treball.Un 55% de les empreses va augmentar la seva plantilla durant l'any passat i un 27% la va mantenir estable.Les principals raons d'aquests bons resultats són la seva presència creixent en altres països i la seva incipient aposta pel 'comerç online'.El 65% de les empreses ja té botiga online ja suposa un 8% de la facturació total de les firmes de moda espanyoles.
La caiguda del consum a Espanya i la guerra de preus del sector, estan animant a les principals empreses a buscar nous negocis al mercat internacional. El 2011, les empreses del sector van obtenir de mitjana un 44% de les seves vendes dels mercats estrangers.A més d'exportar a països europeus, aquestes companyies estan començant a interessar-se per altres amb alt potencial de desenvolupament com Brasil, Xina o Rússia .
Finalment, pel que fa als preus, el baròmetre estableix que el 61% de les companyies pensa que la guerra de promocions iniciada fa uns anys és un bon element per animar les vendes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pels vostres comentaris!
Gracias por vuestros comentarios!
Thank you for you comments!

Reuters

Centres amics

També han col·laborat fins ara:
Institut Vil·la Romana (La Garriga)- 2009
Institut Vilamajor (Sant Pere de Vilamajor)- 2010

Llicència

Creative Commons License
El bloc Notícies del dia està subjecte a una llicència de Creative Commons

Pàgines vistes